Hvordan gør vi?

Jeres virksomhed, jeres virksomhedskultur og behov og jeres måde at gøre tingene på vil altid være udgangspunktet for alt vi laver. Det gælder, uanset om du skal have oprettet en stresspolitik, have lavet eller revideret politikker og retningslinjer i forhold til bestikkelse og korruption, have formuleret en personalehåndbog, have lavet et større sæt politikker og retningslinjer eller have opsat et virksomhedsprogram for intern træning af nye medarbejdere.

Hvordan kommer vi i gang?

Har du en idé om, at det ville være godt at få styr på en proces, få armene rundt om en politik eller få formuleret, hvad og hvordan I håndterer tingene? Start med at kontakte mig på mail eller telefon. Vi tager en snak og mødes helt uforpligtende.

Jeg kan hjælpe med at:

  • Undersøge/strukturere
  • Identificere det der er – og det der mangler
  • Identificere best practise
  • Formulere
  • Opsætte og færdiggøre produkt
  • Implementere og integrere

Hvordan når vi frem til et resultat?

Alle processer har 3 hovedpunkter:

Analyseforløb

I analyseforløbet afdækker jeg jeres kerneværdier, som danner grundlag for det, du skal have lavet. Vi afdækker de specifikke elementer og betingelser, som præcis er det væsentlige i jeres virksomhed i forhold til det, der skal udarbejdes.

Projektforløb

Jeres konkrete emne bliver bearbejdet og omsat til politikker, retningslinjer, håndbog eller lign. i henhold til det behov, I har. Jeg sikrer, at alt bliver samlet og beskrevet men indgår gerne i samarbejde med en eller flere af jeres medarbejdere, hvis dette ønskes. Projektforløbet afsluttes med en præsentation af resultatet for ledelsen, hvor virksomheden godkender og tager ejerskab af indholdet.

Implementeringsfasen

Det er vigtigt at jeres nye politik, retningslinjer, processer osv. bliver introduceret, implementeret og integreret i jeres virksomhed. Jeg udarbejder som en del af projektet også en implementeringsplan og leverer opslag, kommunikation og uddannelse som et led i opgaven.