Services

Står din virksomhed overfor krav og forventninger, som I gerne vil – og måske også skal – vise, at I lever op til? Hvor ofte stiller I jer selv eller hinanden spørgsmål som; Hvordan er det nu lige, vi gør, hvem står for det eller hvor finder jeg lige? Stiller kunder, leverandører og andre også lignende spørgsmål?

Har I overvejet og taget stilling til:

  • Hvordan håndterer vi juridiske områder og risici som kartel-dannelse og konkurrencelovgivning, bestikkelse og korruption?
  • Hvordan styrer vi kontrakter, så indhold er i orden, så vi har styr på vores forpligtelser og så de indeholder de betingelser, som er vigtige for os?
  • Hvordan sikrer vi, at vores medarbejdere er klædt på til at håndtere udfordringer, de møder – eksempelvis i forhold til ovenstående?
  • Hvordan får vi vores investering i nye medarbejdere til at fungere, så de hurtigt er helt inde i tingene og kan bidrage optimalt?
  • Hvordan får vi integreret regler og god tone i vores daglige arbejde?

Problemstillingerne kan være mange - men muligheden for at dedikere medarbejdere, interne specialister eller afdelinger til at tage sig af disse problematikker kan være ikke eksisterende i mindre og mellemstore virksomheder og selv store virksomheder kan have brug for sparring eller specialistviden.

Jeg hjælper med at få spørgsmål omsat til overblik, så kontakt mig for overblik, sparring og/eller implementering.